THE 2-MINUTE RULE FOR بیماری پسوریازیس ناخن

The 2-Minute Rule for بیماری پسوریازیس ناخن

The 2-Minute Rule for بیماری پسوریازیس ناخن

Blog Article

بازیافت بطری های پلاستیکی به گلدان های زیبا برای روی میز !

چه نشانه‌ها و علائمی نشان‌دهنده وجود قارچ پوستی هستند؟

تینیا اونگوئیوم (قارچ ناخن) موسوم به اونیکومایکوزیس، این نوع قارچ عمدتاً ناخن‌های پا و گاهی اوقات ناخن‌های دست را تحت تأثیر قرار می‌دهد، باعث تغییر رنگ، ضخیم شدن و شکنندگی ناخن‌ها می‌شود. کاندیدیازیس این نوع قارچ، که توسط کاندیدا ایجاد می‌شود، معمولاً در نواحی مرطوب مانند دهان، گلو و نواحی تناسلی رشد می‌کند و می‌تواند منجر به عفونت‌های مخمری شود. تشخیص و درمان این انواع قارچ پوستی ممکن است به بررسی دقیق پزشک و آزمایش‌های پوستی نیاز داشته باشد. درمان‌ها ممکن است شامل داروهای ضد قارچ به صورت موضعی یا خوراکی باشد. بهداشت مناسب و اقدامات پیشگیرانه می‌توانند در کاهش خطر ابتلا و گسترش این نوع عفونت‌ها مؤثر باشند. علت عفونت قارچی پوست چیست؟

در مواردی که شدت بیماری زیاد باشد متخصص پوست، کاشت ناخن مصنوعی را پیشنهاد می‌دهد. البته در مواردی هم ممکن است کاشت ناخن باعث تشدید عفونت و پسوریازیس شود.

مشکلات ذهنی : مبتلایان به اسکیزوفرنی معمولا قادر به کنترل سلول های عصبی نیستند. این سلول ها بر رفتار و تفکر انسان تاثیر می گذارند.

الانزاپین برای درمان تظاهرات اختلالات سایکوتیک و اسکیزوفرنی(اختلالات روانی) استفاده می‌شود.

 بیماری های روانی بیماری های شایعی هستند که سلامت روان جامعه را تهدید می کنند. امروزه بسیاری از مردم به دلایل مختلف از مشکلات روحی و روانی رنج می برند. این مشکلات با توجه به نوع و شدت آنها می توانند موقتی و یا دائم باشند.

این می‌تواند باعث قرمز شدن، پوسته پسته شدن و ایجاد تکه‌های پوستی خشن شود که با پوسته‌های نقره‌ای پوشیده شده‌اند و به‌سادگی می‌ریزند.

حدود یک هفته هست که‌‌ زیر پوست ناخنم کم کم دونه های خیلی ریز سفید و قرمز زده و همش دارن بیشتر میشن و تا دور ناخنم‌‌ هم اومده و یکم خارش دارن من خیلی نگرانم چیکار میتونم کنم؟

پسوریازیس معکوس در زیر بغل، کشاله ران، زیر سینه و در چین‌وچروک‌های اطراف ناحیه تناسلی و باسن دیده می‌شوند.پسوریازیس معکوس در ابتدا به شکل ضایعات پوستی قرمزرنگ دیده می‌شوند که معمولاً اندازه آن مشابه پسوریازیس پلاکی نیست. این نوع پسوریازیس هموار و درخشنده به نظر می‌رسند.

لکه‌های نقره‌ای و سفید رنگ، تاول یا پوسته‌های قرمز رنگی زیر و اطراف ناخن‌ها به‌وجود می‌آیند. علت ابتلا به این بیماری نامشخص است و درمان قطعی هم برای آن وجود ندارد.

اغلب بیماران به دوز ۱۰ میلی گرم در روز پاسخ می‌دهند. حداکثر دوزاژ روزانه ۲۰ میلی گرم است.

این پژوهش ژنتیکی بودن این بیماری را ثابت کرد.[۱۱۱] محیطی[ویرایش]

قارچ پوستی در مادران شیرده معمولاً خطر جدی برای سلامتی مادر یا نوزاد ایجاد نمی‌کند. با این حال، چند نکته مهم وجود دارد که باید در نظر گرفته شود: انتقال به نوزاد اگرچه انتقال قارچ پوستی از مادر به نوزاد نسبتاً نادر است، اما ممکن است در صورت تماس نزدیک پوست به پوست رخ دهد. به همین دلیل، مادرانی که دارای عفونت قارچی هستند باید در هنگام شیردهی یا نگهداری نوزاد از تماس ناحیه آلوده با پوست نوزاد اجتناب کنند. استفاده از داروهای ضد قارچ بسیاری از داروهای ضد قارچ موضعی برای استفاده در دوران شیردهی ایمن هستند. با این حال، مادران باید قبل از استفاده از هر نوع دارو، با پزشک خود مشورت کنند تا از ایمنی آن برای خود بیماری خود ایمنی پوستی پسوریازیس و نوزادشان اطمینان حاصل کنند.

Report this page